> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Емирствата полудяха! Засилват вкарал във финал на ШЛ към ЦСКА, защото не им е по джоба


В Емирствата полудяха! Засилват вкарал във финал на ШЛ към ЦСКА, защото не им е по джоба

0
0
243

Публикувана на: декември 5, 2016

Трансферът на Данило Асприля в ЦСКА е напълно възможен през зимния трансферен прозорец! Нападателят в момента защитава цветовете на Ал Аин от ОАЕ, но статутът му в тима не е на твърд титуляр, въпреки бомбастичното начало на кариерата му там през миналата зима.

Формата на колумбиеца бележи поредица от върхове и спадове според публикации в медии, които държат под око първенствата в Азия и арабските страни. Асприля е критикуван, че не бележи достатъчно голове, за което обаче следва и обяснението, че той често играе по десния фланг на нападението, а не като централен нападател.

Преди 10 дни Данило е взел участие във финала в Шампионската лига на Азия, който Ал Аин губи в преиграването на собствения си стадион. В първия мач срещу Жеонбук Хюндай Моторс колумбиецът вкарва първия гол в срещата в 63-та минута, но южнокорейците правят обрат до 2:1. Реванша завършва 1:1 и Ал Аин не успява да спечели трофея, което се очаква да доведе до чистка в тима и един от първите играчи, от които ръководството иска да се освободи е Данило Асприля. Заплатата му е доста висока и според тренорите колумбиецът трябва да бележи доста повече, за да си заслужи парите – в 27 мача колумбиецът има 7 гола и 4 асистенции. В Ал Аин искат бързи резултати и предпочитат да инвестират сумата от заплатата на Асприля в няколко по-млади играчи, които сами да развият. Тук се намесва и ЦСКА, за които Livesport.bg твърди, че вече са се свързали с Асприля и са му предложили път за бягство от ОАЕ. Данило е казал „да“ на офертата от „Армията“ и остава да стане ясно дали „червените“ ще трябва да плащат трансферна сума за него или той ще разтрогне контракта си и ще пристигне като свободен агент.

У нас Асприля направи име с екипа на Литекс, от където бе продаден в Емирствата за сума около 2,5 милиона евро, каквато е приблизителната му цена и сега.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments