> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Война! Домусчиев иска от държавата 55 милиона, ще унищожи ЦСКА и Левски!


Война! Домусчиев иска от държавата 55 милиона, ще унищожи ЦСКА и Левски!

0
0
205

Публикувана на: август 8, 2016

Нещо чудовищно е на път да се случи в държавата, алармира в новия си брой най-авторитетният финансов вестник у нас „Капитал“. След което войната в страната може да започне!

Накратко: собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев иска държавата да преразгледа приватизационния договор за БМФ. Нещо повече, адвокатите на делиорманския олигарх настояват братя Домусчиеви да не изпълняват ангажиментите си по приватизационната сделка по отношение на броя кораби и работници във флота, защото настъпила световна криза след олимпиадата в Пекин!?.

Домусчиев от няколко години на своя глава не изпълнява този договор с държавата, заради което според експертите трябва да бъде глобен с 55 милиона лева! Сумата трябва да се увеличи още повече до 2018-а, защото олигархът не само не изпълнява договора, но и продължава да реже на скрап кораби и да уволнява работници.

Ако за първи път в историята приватизационен договор бъде преразгледан и задълженията на купувача отменени, това ще спести на Домусчиеви около сто милиона милиона лева до 2018 г..

Това е бюджета за шесте шампионски сезона на Лудогорец (с настоящия). Безпрецедентното вадене на пари в Разград превръща делиорманци в абсолютен хегемон у нас, а хартисват средства и за платени атаки, целящи унищожаването на ЦСКА и Левски. Нещо, за което двата клуба вече алармираха.

Въпросът е:

ЩЕ СПОНСОРИРА ЛИ ДЪРЖАВАТА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА КАМПАНИЯ ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ЦСКА И ЛЕВСКИ, КАТО ОПРОСТИ ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ НА БРАТЯ ДОМУСЧИЕВИ И ИМ ПОЗВОЛИ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОЩЕ ТОЛКОВА ЧРЕЗ НЕСПАЗВАНЕ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИЯ ДОГОВОР ДО 2018 Г.!?

И още нещо, г-н Домусчиев още ли твърди, че държавата трябва на всяка цена да си търси до дупка 11-те милиона от ЦСКА!?

И не на последно място: смятате ли, че феновете на ЦСКА и Левски пак ще си мълчат!?

Ето ви жокер: Не! Ще стане истинска война!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments