> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ботев Пд с нови собственици от 2 юни! 15-те млн. лева за „Колежа“ вече са подготвени


Ботев Пд с нови собственици от 2 юни! 15-те млн. лева за „Колежа“ вече са подготвени

0
0
229

Публикувана на: май 17, 2017

Ботев Пловдив ще има нови собственици след сакралната за всички българи дата 2 юни, твърдят от пресслужбата на президента Ангел Палийски. Това е датата за новото начало на „Ботев“. Палийски успя да приключи успешно първия етап от преструктурирането на клуба. Миналата седмица той предаде цялата папка с документи на Сдружението. Сега са насрочени две акционерни събрания едно след друго. Първото е на 1 юни, на което трябва да бъде вдигат уставния капитал и по този начин да се стопи дела на ТЦ ИМЕ. На 2 юни Сдружението трябва да придобие общо 99% от акциите на клуба. Тогава вече ще влязат и новите собственици на клуба.

Със сигурност в „Ботев“ ще има нови инвеститори след тази дата. От ръководството обаче пазят в дълбока тайна кои ще са новите благодетели. По информация на PlovdivNews става въпрос за две фирми.

Първата и основна задача за новите собственици ще е да завършат стадион „Христо Ботев“. Колежа е дом на жълто- черните от 14 май 1961 г. Там са минали всички големи битки на Ботев и там трябва да продължат.Именно затова стадиона е първата задача за новите собственици.

Около 15 милиона лева ще бъдат вложени в довършването на стадиона. За да се смали сумата, която първоначално беше доста по-голяма, проектът предвижда частта с търговски обекти да се отложи и по възможност да бъдат завършени от бъдещи наематели.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaБотев ПловдивКолежа

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments