> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бомба на Лаута! Крушарски мисли да се оттегли от Локо


Бомба на Лаута! Крушарски мисли да се оттегли от Локо

0
0
185

Публикувана на: април 11, 2017

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от български футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните натежават в полза на това да си тръгне. Тази версия броди около „Лаута“ през последните дни, а тежката загуба от Левски (0:5) допълнително е подсилила съмненията за бъдещето на Крушарски.

Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на „Георги Аспарухов“. Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изключени Христо Колев – Бащата да води отбора в предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в събота. Именно той проведе първите занимания на тима през седмицата.

Финансовите проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 премии, а наемите на апартаментите на играчите не са плащани от началото на годината.

„Труд“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК slideЛокомотив ПловдивХристо Крушарски

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments