> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Спортният министър сезира прокуратурата заради Зимния дворец


0
0
298

Спортният министър Радостин Василев ще сезира прокуратурата за ремонта на Зимния дворец в София, направен от правителството на ГЕРБ.
Във видео в социалните мрежи министърът направи оглед на Зимния дворец. Вижда се занемареното състояние на съоръжението, въпреки че преди няколко години там бе направен ремонт за 6,5 млн. лв.

“Криминална безстопанственост, с която трябва да се справим, защото зимните спортове нямат друг дом. Дотук не виждам нещо да е подменяно. Как смятате след 15 години безхаберно управление на тези спортни имоти да се справим ние за четири месеца? Открихме толкова много злоупотреби. Ако тук не се вземат спешни мерки, този обект става опасен за децата, родителите, състезателите, треньорите и всички, които го ползват”, каза Василев.
“Започваме анализ на договорите кой и как е ползвал тези съоръжения. Всички са избягали, защото знаят, че вече няма да има връщане, няма да има кражби. Идва “лошият” министър, който иска пълна отчетност. Това дразни наематели и федерации и затова пискат в момента и ги е страх. Ако държавата се намеси, както трябва, тук няма да има дискотека.
За тези пари имаме едно пребоядисване и полагане на супернекачествена нова настилка, която се слага на външни площи върху детски площадки. Дори седалките на трибуните не са подменени, а новата мантинела на пързалката всъщност е втора ръка. Това за мен са престъпления. Това не е просто невъзможност някой да поддържа една сграда. Тук са се вършили престъпления. Но няма виновни, няма наказани, няма осъдени”, добави министърът.

Радостин Василев обяви, че скоро такъв оглед с видеоматериал ще бъде направен и на недовършената “Арена Бургас”. Преди седмица спортният министър съобщи, че правителството ще отпусне средства, за да бъде възстановен комплекс “Червено знаме” в автентичния му вид.

Снимка: ММС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx