> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нова зрелищна игра в Тото 2, може с лекота да спечелите 1000 лева


Нова зрелищна игра в Тото 2, може с лекота да спечелите 1000 лева

0
0
241

Публикувана на: октомври 4, 2016

Български спортен тотализатор започна нова игра с допълнителни печалби за почитателите на моментните лотарийни игри, които предлага единственият държавен хазартен оператор. Всеки, който има непечеливш талон от „Домашни любимци“ (4-и тираж), „Златният билет“ (2-и тираж), „Щастлив ден“ (1-и тираж), „Големият удар“ (3-и тираж), „Зодиак“ (7-и тираж), „Спечели всичко“ (1-и тираж), „Твоят късмет“ (1-и тираж), „Тото джакпот“ (1-и тираж), „Честит празник!“ (4-и тираж), „Островът на съкровищата“ (1-и тираж), „Черният диамант“ (1-и тираж) и „Весели празници!“ (3-и тираж), може да регистрира съответния им код – „код за печалба“, на интернет адрес www.toto.bg/lottery. Регистрацията за участие в играта „Печалби плюс – суми за думи“ е възможна в периода от 18:00:00 ч. на 30.09.2016 г. до 23:59:59 ч. на 25.12.2016 г. Един код за печалба може да бъде регистриран само веднъж, но всеки участник може да регистрира неограничен брой кодове за печалба на непечеливши талони. За да регистрира код за печалба, участникът създава свой профил или ползва вече свой такъв, ако има регистриран в други кампании на „Печалби плюс“.

По график, посочен в правилата на играта, публикувани на https://lottery.toto.bg/terms/#terms1, се определят по двама участника чрез изтегляне чрез жребий на регистриран от тях код за печалба на непечеливш талон от някоя от моментните игри, посочени по-горе. Те получават правото да участват на живо в предаването на СПОРТ ТОТО, за да играят в дуел за спечелването на парична печалба. Двамата участника всъщност ще трябва да образуват думи с определена дължина и за време, като победата ще бъде за този, който е написал по-дълги думи поне в 2 от 3-те кръга на играта. Победителят ще получи печалба от 1000 лева, а завършилият на второ място – утешителна печалба от 100 лева. Веднъж изтеглен, даден код за печалба няма да участва в следващия жребий на играта.

Двамата участника, които ще играят на живо в предаванията на Спорт Тото по БНТ в компанията на Цецо и Уляна и пред комисия с участието на представител на Държавната комисия по хазарта, ще имат на разположение по два пакета с букви – единият с гласни, а другият със съгласни, съдържащи общо всички букви от българската азбука. В първия кръг двамата теглят един след друг, всеки от своите пакети, по една буква (гласна или съгласна, по свой избор), докато стигнат до 6 букви.

След това имат деветдесет секунди, в които те се стремят да направят на магнитната дъска пред тях дума с колкото може повече букви от тези, които са си изтеглили. Водещите следят кога всеки от участниците е готов и обявяват това. За спечелил първи кръг се обявява този, който е направил най-дългата дума от изтеглените от него букви. При равенство в броя на използваните букви за спечелил се обявява този, който е успял да направи думата за по-кратко време.

Във втори кръг правилата са същите, но участниците трябва да изтеглят до 8 букви, от които да образуват думи. Изтеглените в първия кръг букви не участват във втория, нито пък изтеглените букви във втория кръг участват в третия. В него участниците теглят до 10 букви. И във втори, и в трети кръг печели този, който е направил най-дългата дума от избраните от него букви или го е направил по-бързо в случай, че двамата са образували думи с еднакъв брой букви. Ако единият от участниците е спечелил първите два кръга, то третият не се играе.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments