> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп обвини ВАР за поредната издънка на Ливърпул


54 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп се оправда с видеоасистента (ВАР) за загубата от Лестър с 1:3. Немецът обаче има брутални проблеми, след като за 24 мача е с 6 загуби и 7 равенства, което е доста обезпокоително за него.

“Това беше мач, който трябваше да спечелим. Играехме добър футбол, доминирахме, вкарахме гол и можехме и трябваше да отбележим още. Всичко бе наред и след това се започна – дузпа, фаул, засада, няма засада, гол. Това имаше съвсем реално влияние. Това е нещо, което трябва да се промени. За мен при първия гол на Лестър имаше засада. Разликата е в това, че си мислим, че тези решения са обективни, но не са. Трима футболисти на Лестър бяха в засада. Видях няколко пъти гола и момента, в който те правят стоп кадър, за да се види кой е в засада и кой не. Той (Мадисън) все още не е докоснал топката. Всичко това означава, че все още някой взима индивидуално тези решения за това кой е в засада и кой не. Взеха съвсем друг момент. Вторият гол очевидно е плод на неразбирателство. Това е ситуация, в която някой трябва да извика. Не чух никой да извика, което не е готино. Третият гол е нещо, което изобщо не харесвам. Представянето за 75 минути беше изключително, а след това загубихме с 1:3. Това показва в колко трудна ситуация се намираме”, коментира Клоп.

Много съм горд с отбора. Преди година, ако бяхме изоставащи в резултата, не бихме направили нищо. Имахме добри възможности през първата част, но трябваше да бъдем по-агресивно. През второто полувреме бяхме по-агресивни в защита, което ни позволяваше и да атакуваме с повече агресия. Адаптирахме се добре към плана, който имахме.
Топ 4 или нещо повече? Все още има много време, макар че може би не искате да чуете точно такъв отговор. Има още 14 мача. Не се увличаме. Трябва да имаме смирението срещу такива топ отбори. Днес постигнехме страхотен резултат след страхотно представяне срещу шампионите”, заяви мениджърът на Лестър Брендън Роджърс.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading