Само в 7DniFutbol.bg

Белчев каза защо ЦСКА не успя да нокаутира Левски през втората част и обяви истината си за отбора

7 Dni Futbol21.10.201718071
IVP_1018

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че равенството 2:2 с Левски е бил най-заслуженият резултат с оглед на показаното от двата отбора. Наставникът бе категоричен, че отборът му не е успял да изпълни отработваното през седмицата и в това е основната причина “червените” да не стигнат до трите точки.

“Емоциите са такива, че мисля, че можехме да играем много по-добре, но за съжаление плануваната стратегия не ни се получи. Резултатът е реален с оглед на показаното. Не ми хареса владението на топката, липсата на търпение, подвеждахме се по отбора на Левски да изритваме топката, не можехме да пресираме и да противодействаме. Това не беше нашият стил на игра. Играхме бавно с топката, давахме възможност на Левски да ни пресира и човекът с топката нямаше варианти, от там дойдоха и тези изритвания на топката. Работихме много над статичните положения, но за съжаление груба индивидуална грешка ни попречи да се справим със ситуацията при първия гол на Левски . Указанията на полувремето бяха да изнесем топката още по-напред, да пресираме, да държим топката, но не се получи. Знаехме, че трябва да очакваме центрирания и игра един на един, както и включването на Мапуку”, сподели Белчев и заяви, че за 5 точки разлика до лидера Лудогорец са и много, и малко.

“Истината е, че ние трябва да си подобрим играта, това е”, завърши Белчев.

коментар

  • Весо

    21.10.2017 at 19:18

    А истината е,че ЦСКА са слаби в защита.Бодуров е като валяк,най слабия играч в момента в отбора.Бавен,неориентиран,за първия гол вината е изцяло негова,летяща пеперуда,не може да прецени как и къде да застане.Време е да седне на резервната скамейка.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ