Само в 7DniFutbol.bg

Почна се! Жестоко меле с над 100 “сини” и “червени” ултраси, хвърчат линейки и патрулки (Снимки)

7 Dni Futbol21.10.201721100
1

Масов бой между фенове на Левски и ЦСКА e избухнал преди минути на бул. „Васил Кънчов“ във Враца, съобщават врачанските медии „Bulnews” и “Конкурент“.

Автобус и коли с привърженици на „червените“ пътували от Козлодуй и при магазин „Технополис“ подготвили засада на сините фенове. В същото време от Враца към София е тръгнала колона от автомобили с привърженици на Левски, които пътували за днешния мач в столицата.

Започнал масов бой, в който участвали около 100 човека от двете агитки. „Сините“ фенове се оказали по-подготвени и попилели червените си опоненти, пишат от „Bulnews“.

Според „Конкурент“ пък екшънът започнал малко след 13 часа на бул. „Васил Кънчов“. Тогава по думите на момчетата с „червени“ фланелки, които чакали да си купят билети, върху тях налетели озверели „сини“ запалянковци. Някои от тях носели бухалки. В мелето един от червените фенове е с пукната глава, намесили се по-възрастни мъже, които озаптили озверелите биячи.

Феновете на ЦСКА идват от Козлодуй. Сред тях е и пресаташето на общинската управа Лиляна Рашкова. Членове са на „Червена чета Радецки“ от крайдунавския град. В групата има доста тийнейджърии много малко опитни мъже. Не пожелаха да застанат с лицата си пред обектива, но казаха, че с нищо не са предизвикали агресията на биячите със сини фланелки.

Свидетели на мелето подали сигнал на тел.112 и в района почерняло от полицаи. Целият наличен състав на полицията е мобилизиран да прекрати боя. На мястото на инцидента дошла и линейка. Двете агитки са продължили пътя си към София, но ескортирани от полиция, за да не се стигне до нови сблъсъци.За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ