Само в 7DniFutbol.bg

Разкриха двамата играчи, на които Хубчев бил бесен в националния! Единият после получи лентата

7 Dni Futbol18.10.201719990
хубчев

„Има и още нещо, което се видя от трибуните – някои момчета си мислят, че са в националния по право, без да дават всичко от себе си. Също така има момчета, които въпреки тази умора се опитаха да минат тази граница и дадоха всичко от себе си. Ще разговаряме и с едните, и с другите“.

Това гневно изказване националният селекционер Петър Хубчев направи след загубата с 1:3 на България като гост на Холандия на 3 септември. „24 часа“ се добра до информация за кого точно става дума. Хубчев е визирал крайните защитници в този мач, съответно Страхил Попов вдясно и Петър Занев вляво. Бившият наставник на германския „Бад Филбел“, „Славия“, вторите отбори на „Айнтрахт“ (Франкфурт) и „Волфсбург“, „Черноморец“ (Поморие), „Ботев“ (Пд) и „Берое“ бил бесен от представянето на бековете в Амстердам. Той наблюдаваше световната квалификация от трибуните, тъй като изтърпяваше наказание.

След като не бе викнат за мачовете с Франция и Люксембург, подозренията кой е бил визиран от Хубчев паднаха върху Георги Миланов. Друг заподозрян бе Станислав Манолев.

Явно разговорите със Занев и Попов са убедили Хубчев, че те ще променят отношението си, защото двамата бяха титуляри и в последните 2 квалификации. Срещу Люксембург Занев дори бе капитан, но се контузи и бе заменен рано.

На Хубчев все още не е предложен нов договор, след като цикълът приключи.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ