Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски разкри предложения за черно тото в Локомотив! Босът пак избухна за заплатите и Камбуров

7 Dni Futbol17.10.20173820
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

Собственикът на Локомотив Пд гостува в „Спорно за спорта“ на телевизия BiT. Той направи коментар за драмите в отбора, черното тото в родния футбол и неспирните интриги около темата за това кой ще е председател на БФС.

„Локомотив винаги е бил клуб, в който са се заплитали интриги, така че мисля, че сме на правилния път в момента.

Ние правим промяна на поколенията, кажете ми кой друг клуб през последните 20-30 години е сменял поколенията?

Някои хора от отбора разбраха, че с дистанционно управление няма как да стане. Или се хващаме на хорото и го играем, или си бием шута“, не спести колоритния си коментар Крушарски.

По повод напускането на Мартин Камбуров, който напусна отбора със скандал, той заяви:

„Да, имаше забавяне на заплати, но това не се случва за първи път и не се случва само в България. Забавянето беше три месеца. Можеше да има дам по някой аванс, но това не е решение на проблема“.

„Не бях гледал футбол от 1984 г, но сега ми влезе в кръвта и няма да се откажа. Питайте Бонев и Наско Узунов – те ме убедиха. Сега съм казал, че от тук ще извадя пари и ще извадя. Ще докажа, че футболът е голям бизнес“, категоричен е Крушарски.

По повод недвусмислените коментари, свързващи Локо Пд с разиграването на черно тото и уредени мачове, Крушарски заяви, че откакто той е собственик на тима, такова нещо няма. Призна обаче, че юношите на отбора са получавали предложения за подкупи за черно тото.

Той коментира и темата трябва ли Боби Михайлов отново да оглави БФС.

„На мен никога досега не ми е пукало кой ще ме командва и кой няма да ме командва. Всеки футболен клуб е самостоятелна единица, началниците са хора, които нито ми пречат, нито ми помагат. Така че, естествено, че ще си гласувам за Боби Михайлов“.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ