Само в 7DniFutbol.bg

Войнов: Най-радостен съм, че момчетата разбраха какво е Локомотив! Публиката ни напълни душите и сърцата

7 Dni Futbol13.10.20171330
_49T5852

Старши треньорът на Локо Пд Войн Войнов бе изключително доволен от победата над Берое с 2:1 в Стара Загора и заяви, че това, което го прави наистина щастлив е че футболистите му са разбрали какво означава да носиш черно-бялата фланелка.

“Много съм щастлив, победихме един от силните отбори в България. Най-много се радвам, че момчетата разбраха какво е да носиш тази фланелка – Локомотив е име, винаги е претендирал за нещо, ще го направим и тази година, но малко по-скромно.

Лагерът в Говедарци беше много ползотворен, работихме много усърдно, момчетата показаха характер още от първата минута и заслужено победихме. Преди мача се видях с президента Крушарски и той ми каза: “Искам да видя едни мъжки момчета да се борят, пък каквото стане!”. И аз съм привърженик на този стил и съм щастлив, че се получи”, каза Войнов и разкри тайните за успеха.

Да не се впускам в подробности, но ги бяхме разучили добре и знаехме, че не прощават. Съхранихме центъра на терена и видяхте, че накрая те само ритаха топката напред.

Имаме достоен заместник на Пламен Николов и днес той се представи много добре. Доволен съм от Фрикеш, защото изпълни добре задачата си да руши и да пречи на човека, който игра зад Камбуров. Вече няма как да му намерим заместник, но мисля, че и с тези футболисти ще се представим достойно. Посвещавам победата на нашата публика, която ни напълни душите и сърцата”, каза още наставникът на Смърфовете и пожела на Мартин Камбуров да запише 200 гола в елита и да бъде жив и здрав.