Само в 7DniFutbol.bg

Домусчиев се взриви в собствената си сграда! Обяви война на легендите, ЦСКА, Ганчев и всички, които не го понасят!

7 Dni Futbol12.10.201743764
IVP_1845

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се взриви в собствената си сграда, в която се помещават и офисите на Спортал. Пред камерата на агенцията олигархът обяви война на всички в българския футбол, които от години го изобличават в различни подмолни действия, с цел неговият клуб Лудогорец да върви безпроблемно към шампионската титла.

“Венцеслав Стефанов няма как да го коментирам, под нивото ми е. Той разсмива медиите и хората, но няма как да чуеш или пък научиш сериозно нещо. Типичното за българския футбол и всеки го знае е, че всеки един президент или треньор намира оправданията вън от себе си. Никога грешката или вината не са в него. Нормално е на някои ръководители и клубове да не им харесва, че ние побеждаваме и се развиваме. Завистта е типична на Балканите. Има много пристрастни медии, които по един или друг начин са свързани с дадени клубове, кръгове или лобита. Кучетата си лаят, керванът си върви.Докато има хора като Венци във футбола и тем подобни, винаги темата за съдиите ще е актуална и напрежението спрямо тях ще бъде голямо. Ако се погледне как свирят в Англия, Франция или Испания, ще видите, че дори и международните ни рефери не са по-лоши. Говорим за грешките, а не за скандалите, които се случват у нас”, захапа първо президентът на Славия Домусчиев и продължи с легендите Любослав Пенев и Наско Сираков.

“Твърдо ще подкрепя Борислав Михайлов, ако реши отново да се кандидатира за президент на БФС. Другите две имена – Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни. Ако можете, кажете ми през последните 7-8 години къде са били управници те? Извинявайте, ама председателят на футболния съюз трябва да е авторитет, да, но трябва да има и визия, концепция за нещата, да е създал, построил нещо в живота си”, категоричен е Домусчиев.

“Вижте Борислав – тази база в Бояна е изцяло негова заслуга. Михайлов осигури земята от правителството, а след това и финансирането. Боби е признат и в УЕФА, където го преизбират не за първи път. А там, да знаете, прости хора няма”, допълни още босът на “орлите”.

“Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът “Царско село” и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс. Нека има кандидатури, но хората да бъдат с качества, да имат определени постижения, на база на които делегатите да изберат най-добрия. Това, че си бил добър футболист, нищо не значи. Матеус да не би да е добър треньор или мениджър?”, запита  Домусчиев и подхвана и войната с ЦСКА и Гриша Ганчев.

“Нямат пари да си платят емблемата, която уж спечелих на търг. Аз не подкрепям финансово ЦСКА 1948, но симпатизирам на тези ентусиасти и момчета като Вальо Илиев, които са истински цесекари като мен.”

4 коментара

 • СТАН

  12.10.2017 at 13:19

  Домузе домузе,

  Да ти го налузи Каранга…

  Reply

 • Bonka Tsokova

  12.10.2017 at 14:02

  Домусчиев, Любо и Наско имат достатъчно заслуги в българския футбол и не си ти човека, който ще ги оценява. Твоите хвалби относно Михайлов се дължат на съвсем други заслуги и ти ги знаеш най-добре. Да беше споменал какъв беше Михайлов преди да го изберат за шеф на БФС. Едно нищо. Колкото до Бояна, земята, на която е построен неговия палат, беше частна собственост. И към момента има заведени дела на бившите собственици на земята, които не са приключили. Колкото до финансирането, това е много спорен въпрос и който може да се установи единствено чрез финансов одит. А въпросът с емблемата на ЦСКА ще се реши веднага, когато съдът разпореди това. И подкрепата ти за “авиаторите” е съвсем обяснима. Те не са заплаха за теб. Заплаха са грандовете, които вече започнаха да надигат глава, а това никак не ти харесва. Смешник!

  Reply

 • Георги Щерев

  12.10.2017 at 16:16

  Чудя се, да ли собственика на Лудогорец след като е толкова голям армеец, защо напусна управата на клуба. Сигурно му е много тъжно как феновете на Лудогорец не могат да запълнят и 1/3 от стадиона в Разград. Мисля, че не е негова работа да се меси във финасовите дела на друг клуб. Не съм чул някой от ЦСКА да е споменавал на кой и колко има да плаща Лудогорец. Относно истинските армейци – то те са на Армията на всеки мач. Завръщането по трибуните на все повече от тях е продиктувано от факта, че след повече от 15 г. некадърно управление, най на края се появи собственик, който да му пука за ЦСКА, като го показва с делата си – визирам Гриша Ганчев доказан армеец.

  Reply

 • Горд Армеец

  13.10.2017 at 14:48

  Домусе, ти си едно смешно човече което пише в Фейбоок и се изказва винаги неподговен и стваш за смях а на Стадиона ти няма многобройна публика публика каквато е таи на ЦСКА! а хора който са събрани, от кол и въже или някоя циганска махала така че хайде затвори си плувалника и не говори кой за какво става а си взимай луноходец – делиорман и напускай България бе ОЛИГОФРЕН!

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ