Само в 7DniFutbol.bg

Моментът му дойде! Барт излиза титуляр срещу Пирин

7 Dni Futbol12.10.20174690
барт марица

Бранителят на ЦСКА Александър Барт почти сигурно ще стартира в неделя за първи път в шампионатен мач с червения екип. Французинът се очаква да попадне сред титулярите за двубоя с Пирин от 20:00 часа на „Армията“. 31-годишният Барт ще замени Чорбаджийски или Бодуров. От една страна, младият капитан на червените получи травма в кръста през миналата седмица. По тази причина в последните 2 дни той се подложи на терапевтични процедури. Днес ще се прецени дали е готов да стартира пълноценни занимания, или не. Ако не е в достатъчно добро състояние да поднови тренировки, то Чорбаджийски по всяка вероятност ще остане извън стартовите 11 срещу Пирин.

От друга страна, има аргументи и Бодуров да остане резерва. На него му се събраха две участия по 90 минути за националния отбор срещу Франция на 7 октомври и Люксембург на 10-и. По тази причина треньорският щаб на ЦСКА може да даде почивка на опитния бранител и той да остане резерва в неделя. Това решение зависи от състоянието на Чорбаджийски. Освен това армейците искат да вкарат Барт в игрови ритъм преди дербитата с Левски и Лудогорец, така че е много вероятно той да е един от двамата централни защитници срещу Пирин.

Националните състезатели на ЦСКА ще подновят занимания с отбора днес, след като през изминалия ден се прибираха от своите ангажименти в Люксембург и Казахстан (там бяха Десподов и Александър Георгиев).


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ