Само в 7DniFutbol.bg

Шеф на новаци категоричен: Не играем на дребно, 18-годишната ни звезда струва 2 млн.!

7 Dni Futbol12.10.20172320
лудогорец септември байду

Ръководството на Септември е поставило цена от 1 милион евро (2 милиона лева) за крилото Ишмаел Байду. Ганаецът, който на 1 декември ще навърши 19 години, е един от най-класните футболисти в състава на Николай Митов и впечатлява със своята скорост и техника. Малко след привличането на Байду самият президентът на клуба Румен Чандъров прогнозира, че скоро той ще е част от трансферните планове на всички водещи отбори в първенството.

„Талантът му е безспорен. Наясно сме, че той има какво да работи и да усъвършенства, но определено скоро всички ще се убедят, че това момче има качества да е звезда не само в България. Ако някой го иска, трябва да плати 1 милион евро. Няма да си играем на дребно. Имаме млад и амбициозен треньор, който работи отлично с младите и успява да извлече максимума от тях“, отсече спортният директор на Септември Георги Марков пред „Меридиан Мач“.

Той разкри още, че през лятото към Байду е имало сериозен интерес от Турция. Клуб от южната ни съседка е бил готов да плати 250 000 евро за талантливия африканец, но ръководството е преценило, че след като той се утвърди в Първа лига цената му ще скочи значително.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ