Само в 7DniFutbol.bg

Капитанът на младежите разпука юноша на Левски: Един бе с мъжете, втори бе контузен, а трети – игра в друг мач

7 Dni Futbol11.10.20179280
Славия - Берое, Ивайло Димитров, Стефан Велков

Защитникът на Славия и младежкия национален отбор на България Стефан Велков не се посвени да атакува индиректно първия капитан на тима Антонио Вутов, който не взе участие в двете квалификации за Евро 2019 с Казахстан, но пък за сметка на това игра в контролата на Левски с Ботев (Враца) през уикенда.

И макар селекционерът Тони Здравков да отрече наличието на негативно настроение спрямо юношата на Левски, е видно от изказването Велков, който бе с лентата в тези две срещи, че младите “лъвове” не приемат добре решението на техния титулярен капитан.

“Несъмнено, ако Краев, Вутов, Юсеин и Йомов са с нас, ще вдигнат нивото на отбора. Сега кой поради каква причина отсъства – един бе ангажиран с мъжкия национален отбор и игра, друг е контузен, а трети игра за Левски. Това вече не знам как да го коментирам”, заяви Велков на летище “София”.

“Определено не е приятно, защото Антонио е първи капитан на отбора, но в крайна сметка има неща, които не са изяснени по тази тама. Вутов е капитан, лидер, футболист с много добри качества и ние ще го посрещнем с отворени обятия”, допълни още изкаралият преди време проби в Манчестър Юнайтед бранител.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ