Само в 7DniFutbol.bg

Босът на Локо (Сф) проговори за Иво Тонев

7 Dni Futbol11.10.20173030
иво тонев

Преди няколко дни в медийното пространство се завъртя информацията, че Иво Тонев може да се завърне в Локомотив (София) като ръководител. Президентът на “железничарите” Иван Василев обаче опроверга тези слухове.

Босът на тима от Надежда разкри, че много пъти е канил Тонев да се завърне в клуба, но бившият директор в Левски е останал разочарован от футбола след престоя си на Герена и на този етап не иска да се връща в спорта.

“Иво ми е приятел, с него сме били 17 години в Локомотив. За мен той, заедно с Наско Сираков бяха най-добрите ръководители в Левски в последните години. Аз ще бъда най-щастливия човек, ако Иво Тонев се завърне при нас. Аз съм го канил, но след това, което преживя в Левски, той не иска да се занимава с футбол. Ако той се върне, няма кой да ни спре, повярвайте ми. Ние сме бизнес партньори. Аз знам характера и възможностите му, но на този етап той не се интересува от завръщане в Локомотив. Така че това, което се пише за него не отговаря на истината”, каза Василев пред Спортал.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ