Само в 7DniFutbol.bg

Бултрасите подготвят нова гавра с Жадното! Пак го качват на метлата

7 Dni Futbol11.10.20172250
митов

Феновете на Ботев Пловдив са подготвили „топло“ посрещане на старши треньора на Септември София Николай Митов за утрешния мач в Коматево. Както е известно, преди малко повече от година бившият наставник на Левски бе треньор на канарчетата за няколко часа. Той напусна скоропостижно именно след бурно недоволство от страна на бултрасите, които не бяха съгласни с назначението му.

На 30 август 2016-а Митов бе представен от тогавашния спортен директор на Ботев Михаил Мадански като нов старши треньор, заменяйки на поста Николай Костов. Събитието бе в 15:30 часа, а три часа по-късно наставникът и неговият помощник тогава Мариян Христов бяха изгонени от феновете. Те даже изпратиха Митов с метла, символизирайки помитането му от Коматево. Малко по-късно обаче единият от собствениците тогава Румен Чандъров, бесен от поведението на бултрасите, върна акциите и също си тръгна. Именно той докара тогава Митов от Септември София като бос и на столичани, какъвто е и до днес.

Според запознати жълто-черните привърженици са подготвили няколко плаката срещу Митов, като планират отново да му дадат метла. Митов се завръща за първи път в Коматево от случая преди година.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ