Само в 7DniFutbol.bg

След тази новина е ясно: Доскорошна звезда е аут от Лудогорец! Възродил кариерата си в Ботев го замества

7 Dni Futbol03.10.201720770
лудогорец славия мисиджан

Върджил Мисиджан приключи с Лудогорец! Новината официално ще стане факт през зимата, когато холандецът ще има възможност да започне преговори с друг клуб и може да бъде пуснат за символична сума от Разград, или пък в Делиормана ще го държат на пейката до следващото лято. Ясно е, че крилото има само илюзорни шансове да се завърне в редиците на Димитър Димитров, след като приближената до собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев агенция Спортал обяви кой е набелязан за заместник на Вура. Това е възродилият кариерата си в Ботев Пловдив Дуде Ндонгала.

Ексцентричният африканец е в полезрението на Георги Чиликов още от времето си в Славия, а настоящият помощник на Херо го бе харесал за Левски, но до трансфер не се стигна. Сега Димитров иска Мисиджан в състава си, но нареждането от високите етажи го принуждава да разлежда опциите за негов заместник.

От Разград още не са отправили първа оферта за Ндонгала, но и това ще се случи, стига Херо да се довери на Чиликов.

Дуде пристигна в Ботев това лято и подписа договор за 2 години.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ