Само в 7DniFutbol.bg

Левски връща още един “ненужен” на “Герена”! Ето какво се опитват да избегнат сините

7 Dni Futbol29.09.201700
левски мапуку нар адениджи

Нигерийският нападател Бабатунде Адениджи се завърна в първия състав на Левски. Той бе привикан вчера на тренировка от Делио Роси и веднага мнозина помислиха, че той може и да заиграе отново за „сините“. Това обаче няма да се случи.

По информация на „Меридиан Мач“ Бабатунде е бил в първия отбор за ден, или най-много за няколко. Той е отстранен, защото не е желан и отказва да скъса договора си. Това обаче е официално формулирано с наднормено тегло и заради това Адениджи бе пратен да се готви индивидуално.

В мига, в който той влезе в зададената му рамка обаче, Левски трябва да го върне в основния състав, за да не бъде осъден, че лишава играч от правото му на труд. Бабатунде обаче скоро отново ще бъде отпратен, като е абсолютно сигурно, че повече няма да запише мач за Левски.

Твърде вероятно е скоро да бъде привикан и Франсис Нар, който също е в немилост. Ганаецът също отказа да скъса договора си с Левски, а по-рано имаше вариант да замине за Черно море, докато там треньор бе Георги Иванов. Самият играч обаче отказа такава сделка и сега продължава да тренира самостоятелно, като официалното обяснение за това е формулирано като „слаба форма“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ