Само в 7DniFutbol.bg

Мика Стоичкова: Най-накрая излязох от сянката на баща ми, която ме обезличаваше

7 Dni Futbol28.09.20171540
мика

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, е доволна, че вече е излязла от сянката на звездния си баща.

“Дълги години медиите ми слагаха етикет “дъщерята на Стоичков”, обезличаваха ме, караха ме, дори аз да забравям името си… бях дизайнер, бях актриса, бях себе си, но ето, че вече излязох от тази сянка и с гордост нося – “майката на Миа”. Вече е време, ние двете, заедно, да покоряваме върхове, а първият такъв е признанието, да покажем любовта си от корицата на едно от най-престижните и класни издания в световен мащаб – самият Harper’s Bazaar, който вече е на пазара”, написа Мика във “Фейсбук”, показвайки корицата на списанието. На фотоса тя е прегърнала прекрасната си дъщеричка Миа, която вчера навърши една годинка.

Пред изданието Мика разказва за ритъма на живот, който имат с новия член на семейството. Тя и Айкут се грижат самостоятелно за дъщеря си, която е родена в Маями, а вече е била в Остин, Орландо, Пуерто Рико, Бахамите, Сен Мартен, Барселона, Турция, а лятото дори обиколи България.

Михаела споделя и колко прекрасен дядо е баща й – “Мисля, че никога не съм го виждала толкова щастлив, а съм го виждала да постига върха на върховете във футбола и да сбъдва и най-смелите си мечти. Откакто Миа се роди, той толкова се промени, стана по-спокоен, всичко се върти около нея. Много сладък дядо е.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ