Само в 7DniFutbol.bg

Треньорът на Черно море се хвана за главата преди Левски

7 Dni Futbol28.09.20174330
черно море фенове

Треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели очакванията си за предстоящото гостуване в неделя на Левски. Специалистът разкри, че в отбора има футболисти с проблеми, но е оптимист, че лекарският щаб ще направи всичко възможно те да са готови за мача на “Герена”.

“Във всеки един състав има кадрови проблеми и ние имаме нашите. От началото на седмицата подготовката ни минава оптимално. Много съм доволен от начина, по който тренират футболистите. Тренировките са специфични спрямо противника. Нямам забележки към нито един от играчите. Имаме проблеми с двама-трима футболисти и те са от физическо естество. Лекарският щаб ще направи всичко възможно да ги възстанови до мача с Левски и те да са в оптимално състояние за срещата”, коментира Луканов.

“Причината Мариян Огнянов да не взема участие в последните мачове на отбора бе натъртване в областта на ребрата. Беше му необходимо време да се възстанови от тази контузия, която може би на пръв поглед изглежда безобидна, но му пречеше дори и на дишането. Вече е добре и за неделя го гласим да започне срещата като титуляр”, каза още наставникът на “моряците”.

“Цяла седмица работим върху това как ще играем срещу Левски. Променяме някои неща, гледаме кои футболисти са в най-добро физическо състояние, за да можем да сме с най-доброто за мача. Познавам качествата на всеки един играч в отбора. Никой няма да е извън позиция и от всеки един ще изисквам това, което знам, че може най-добре”, завърши Луканов.

Двубоят между Левски и Черно море е в неделя от 17:30 часа.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *