Само в 7DniFutbol.bg

Рендето Моци заби страшен шамар на “каузата”! Обяви пред УЕФА: България мрази Лудогорец!

7 Dni Futbol27.09.201749581
моци

Козмин Моци е един от хората, които са символ на всичко, което е Лудогорец… и затова е ненавиждан от всички футболни фенове в България. Днес обаче румънското ренде, на което редовно се спестяват картони по знайни и незнайни причини, закова страшен шамар на “каузата”, която го превърна в разпознаваемо лице в спортното общество. Моци просто призна, че цяла България е срещу клуба от Делиормана и Разград е единственото място, в което отборът може да усети подкрепа.

“Няма да пътуваме за пет мача в София, ще играем пред наша публика”, обяви защитникът на пресконференцията преди утрешният двубой с Хофенхайм, която ще бъде цитирана и в официалният сайт на УЕФА.

В Разград вече явно не им пука за тоновете омраза, които заслужено получават през последните години и предпочитат да си живеят в стъкления дворец в Делиормана. Лошото за “лудите” е, че от София са тръгнали преродени Левски и ЦСКА да им потрошат прозорците.

коментар

  • не думай

    27.09.2017 at 14:10

    умрелите се преродили:)))))))))))))))

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ