Само в 7DniFutbol.bg

Мадански подхвана Левски: В Разград щяха да ни потрошат от бой и само да загубим пари, сега сме доволни

7 Dni Futbol26.09.20179100
_R1W0704

Спортният директор на Монтана Михаил Мадански направи интересен коментар на жребия за 1/8-финалите за Купата, който изпрати втородивизионният тим срещу Левски на Делио Роси.

“Ако трябва да бъда откровен, желаех подобен жребий – да бъдем домакин на някой от лидерите в българския футбол. В Монтана не се е играл футбол от две години. Ако може дотогава новият терен да бъде готов и да приемем Левски у дома, ще бъде истински празник за хората. Какво по-добро предизвикателство от това?”, доволен бе Мадански.

ВИЖТЕ ТУК ВСИЧКИ 1/8-ФИНАЛИ ЗА КУПАТА

“Преди две години победихме Левски, но ние бяхме по-силни тогава, а и “сините” сега са с класи над онзи отбор, който бяха. Пак ще кажа, изключително доволни сме от жребия. Едно е да пътуваш до Разград за нищо, да те потрошат от бой и да загубиш пари, друго е да домакинстваш на Левски”, допълни още шефът на Монтана.

“Цели не сме обявявали. Нашите приоритети в момента са други. Най-важното е да оправим стадиона и да започнем да играем отново у дома. Губи се смисъл да сме в елита, а да играем на чужди места. Освен това се хвърлиха толкова много ненужни средства. Влизането ни в Първа лига е пряко свързано с ремонта на стадиона”, завърши Мадански.