Само в 7DniFutbol.bg

Брутален Манолев: Съдиите, марш на семинар във Фуфа! За дузпа за ЦСКА трябва да застрелят Каранга с карабина! Някой плаща срещу нас, но ще му спестим парите

7 Dni Futbol25.09.201714330
IVP_8893

Лидерът на ЦСКА Станислав Манолев даде изключително емоционално интервю пред BiT, в което направи на пух и прах съдиите, ощетявали “червените” до момента през сезона. Десният халф, който говори след победата с 3:0 над Дунав, отсече, че може да се говори за тенденция срещу отбора от “Българска армия”,

“Въпреки съдиите спечелихме, не е нормално да си домакин и да ти се случват такива грешки. Да ходят на семинари във ФИФА ли, във фуфа ли… Разбирам един път грешка, втори път, но това е всеки мач по две-три грешки. Или толкова си могат съдиите, или някои стои зад това нещо. Възможно е някой да плаща срещу нас, да дава премии на други отбори, но още не могат да си ги вземат момчетата. Да са живи и здрави и да продължават да се борят по този начин”, иронично завърши Манолев и заяви, че за да бъде свирена дузпа за ЦСКА някой от нападателите на “червените” трябва да бъде застрелян с пушка, визирайки нарушението на Мирослав Будинов от Дунав срещу Фернандо Каранга.

Скандални фотофакти в 7DF: Не, това НЕ СА ДУЗПИ (само) за ЦСКА!

“Бях на един метър, сигурен съм, че я имаше. Питах петият съдия и той вика “корнер”. Трябва да дойде някой с карабина да застреля някой от нападателите ни, за да ни дадат дузпа”, отсече вторият капитан на ЦСКА и коментира конкуренцията за трофеите този сезон.

“За Купата всеки отбор може да се пребори, но за титлата съперници са ни Левски и Лудогорец. И двата отбора са ни дразнители. На Левски ще им трябва време да се сработят, не може да вземеш 10 нови и да им кажеш “играйте”. Миналата година при нас имаше много нови играчи, но сега разликата е осезаема.Вижда се вече, че всеки знае какво трябва да прави, къде да застане. Ако се наложи може да се избира между двата турнира, но ни искаме и двата. Всички сме едно, чужденците са много добри момчета, всеки знае за какво е тук и за какво се бори”, каза Манолев и допълни, че още е прекалено рано да се мисли за дербито с Левски на 21 октомври, въпреки че то се прокрадва в мислите на всеки от футболистите.

 

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ