Само в 7DniFutbol.bg

Томаш: Показахме учудващо голям респект към Левски, сигурен съм, че ще дойде моментът да ги бия

7 Dni Futbol25.09.20174870
томаш

Старши треньорът на Берое Александър Томаш направи поредното си интересно изказване. След равенството 0:0 с Левски младият специалист заяви, че футболистите му са показали прекалено голям респект към “сините” през първите 45 минути.

“Мисля, че и ние можеше да победим, можеше и Левски да победи. Искам да похваля футболистите, които в голям период от второто полувреме правеха това, което искахме. През първото показахме учудващо голям респект към съперника. Отдавам го на психологията и името. Разликата в българския футбол идва от техническите детайли – спиране и повеждане на топката, подаване. Да спреш и поведеш в гъста ситуация, както го прави Обертан, там е разликата. И там куца нашият футбол. Ако искаме да представляваме нещо в първенството, просто трябва да играем футбол. Психология.

Убеден съм, че можем много повече, но днес срещу нас беше един от най-добрите отбори в България с един от най-добрите треньори – тактик, прагматик, работещ за резултати. Сблъскаха се младостта и опита. Може би днес загуби и малко футбола”, каза Томаш и обясни, че смяната на Веселин Пенев е продиктувана от липсата на игрова практика на опитния бранител. Наставникът на Берое изрази увереност, че съвсем скоро ще дойде и неговият момент за първа победа над Левски. “Когато си преди всичко човек и си честен и работиш, успеха няма как да не дойде.”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ