Само в 7DniFutbol.bg

Делио Роси: Както вървеше мача, можехме да спечелим! Треньорът каза защо Левски не можа да атакува днес

7 Dni Futbol25.09.20177170
роси

Старши треньорът на Левски Делио Роси заяви, че отборът му е имал шанс да спечели гостуването си на Берое с оглед развиетието на мача, но в крайна сметка равенството е справедливо. “Сините” не организираха особено много опасни атаки, за което италианецът намери обяснение в прекалено голямото разстояние между линиите в отбора.

“Берое е добър отбор, затрудни ни, но както вървеше мача, можеше да спечелим. Отделните линии не бяха близо и за това имахме проблеми да тръгнем в предни позиции и да организираме атаки. Обертан е важен играч за нас, използваме качествата му, но целият отбор трябва да показва повече. Трябва да минаваме през такива мачове и да израстваме с трудностите. Сега имаме играчи, които не са в оптимално състояние, но когато те са по-добре, и ние ще играем по-добре. Кабрал е един от футболистите, които трябва да наваксат заедно с Холмар, защото идват след периоди, в които не са играли мачове и ще им трябва време”, коментира Роси и каза защо избра Серджиу Буш да води атаката, а не Жуниор Мапуку.

‘Имам двама равностойни футболисти и според това как аз виждам нещата избирам кой да води атаката, трябва да съм щастлив от това какви централни нападатели имам. Вутов не го смених заради контузия, а защото така прецених. Имах Кабрал на пейката и реших да го пусна.”


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ