Само в 7DniFutbol.bg

Босът официализира санкциите на “Лаута”! Още играчи може да си тръгнат, ако искат

7 Dni Futbol25.09.20175040
ботев локомотив дуде ндонгала райков

Финансови санкции ще бъдат наложени на футболисти, треньори и шефове в Локомотив след загубата от Ботев с 0:3 в пловдивското дерби. Това съобщи собственикът на “черно-белия” клуб Христо Крушарски.

“Не обичам думата глоба, но явно на българина ако не му бръкнеш в джоба, не се оправя лесно. На този етап не смятам да гоня никого, но ако някой е решил да си тръгне, няма да го спирам”, коментира още Христо Крушарски.

Освен това футболистите ще бъдат взети на 14-днeвен лагер на базата в Говедарци след домакинския мач от 11-ия кръг на Първа лига с тима на Септември, насрочен за идния петък.

“Това ще бъде част от санкцията. Нека играчите се замислят и се подготвят на спокойствие”, коментира Христо Крушарски.

Очаква се във вторник към Локомотив Пд да се присъединят двама нови футболисти – българин и чужденец, като единият от тях е много класен изпълнител. Имената им ще бъдат обявени, като пристигнат в отбора.

Христо Крушарски добави, че добре разбира болката на привържениците на Локомотив от слабите игри на отбора и загубите в последните мачове.

“Искам да подчертая, че аз нямам проблеми с феновете и да се спре да са спекулира с тях. След загубата ни от Ботев снощи бях до късно на нашия стадион в парк “Лаута”. Имаше полицай на входа, но атаки и закани от страна на фенове нямаше. Аз не видях такива действия”, завърши Христо Крушарски.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ