Само в 7DniFutbol.bg

Великов побесня на информации за уреждане на мача с ЦСКА, каза защо Дунав не играе нищо

7 Dni Futbol25.09.20178070
IVP_8524

Старши треньорът на Дунав Веселин Великов побесня след информациите, че нарочно е сменил вратаря Станислав Антонов с Александър Конов на полувремето с мача с ЦСКА, за да загуби отборът му.

“Моля?! Ама това сериозно ли се говори?! Това е пълно безумие. Не ме занимавайте с глупости. Първо, Станислав е контузен. Той получи травма няколко дни преди това – още на мача с Верея. Има проблеми с крака. На полувремето на двубоя с ЦСКА момчето сам ми каза, че не може да издържи още 45 минути,  тъй като чувства болка. Лекарят го прегледа и преценихме, че трябва да го сменим. Пуснах Конов, но не защото той имаше специална задача да помогне на „червените” да победят. Момчето обаче направи три грешки и ни наказаха. Направи ги, но не защото е участвал в някаква измислена далавера, а поради факта, че няма опит. Излезе срещу бившия си тим, беше силно притеснен и за жалост психиката му не издържа. Ей, ама опасно нещо сме българите! Непрекъснато се правят интриги! Ще кажа и друго – ако ще има уговорка, защо да не я направим тихо и кротко и никой да не разбере? Защо аз ще залагам на вратар, юноша на ЦСКА, който нарочно да пусне три гола. Много е очевидно, нали?! Такива идиотщини могат само да ме изнервят! Уговорка, лягане, глупости на търкалета! Ами ако си бяхме вкарали положенията първото полувреме, питам аз, какво щеше да се случи. Какво щяха да говорят. Имахме три стопроцентови ситуации. Едно да беше влязло, но нямаме късмет и това е!”, отсече ядосаният Великов пред Блиц и разкри, че отборът му тренира в мизерни условия заради липсата на база и това е една от причините за слабата игра от началото на сезона.

Скандални фотофакти в 7DF: Не, това НЕ СА ДУЗПИ (само) за ЦСКА!

“Ще бъда откровен,  ще кажа това, което мисля. Нека първо се осигурят нормални условия за тренировки в Дунав. Когато ни бъдат готови базите и терените, тогава ще има добри резултати. Знаете ли къде тренираме в момента – на един терен на местния университет, на който играят и деца. Те не тренират там, а просто си играят футбол за удоволствие. Скандалите в Дунав обаче липсват. Ако кажа обаче, че няма напрежение, ще излъжа. Има, тъй като пропиляваме много изгодни положения за гол. Не само в мача с ЦСКА, но и в предишните двубои”, заяви още наставникът на миналогодишният хит в Първа лига.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ