Само в 7DniFutbol.bg

Крушарски проговори след резила! Не се извини, застана на страната на феновете, а футболистите ги чакат тежки дни

7 Dni Futbol25.09.20179680
Локомотив Пловдив - АЕЛ Лимасол, Христо Крушарски, Христо Бонев

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски каза първите си думи след загубата в дербито с Ботев вчера. Канарите отнесоха съперника с 3:0, а “черно-белите” явно ги чакат тежки дни. По информация на PlovdivDerby.com футболистите на Войн Войнов ще бъдат качени на дълъг лагер в паузата на Първа лига. Той ще започне след мача със Септември на 29 септември и ще завърши преди двубоя с Берое на 13 октомври, а освен това се очаква да бъдат наложени и глоби.

„Феновете са си в пълното право, аз към тях претенции нямам. Аз обаче също съм си в правото да потърся изход от ситуацията и да взема мерки, които смятам за правилни. Имахме много разговори снощи и с футболисти, и с треньори. Когато пристигнах на Лаута веднага след мача все още нямаше фенове, но имаше двайсетина полицаи пред входа на комплекса. След това полицейското присъствие се увеличи и униформени имаше дори вътре в него“, заяви пред PlovdivDerby.com Христо Крушарски.

Утре “черно-белите” подновяват тренировки, а се очаква и пристигането от чужбина на нов футболист, който да подсили средната линия на отбора.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ