Само в 7DniFutbol.bg

В типичния си стил Минев пробва да сложи край на скандала с Митов, с който се орезилиха пред цяла България! Говори за лъснати задници и нетрезви интервюта, пълни с лъжи

7 Dni Futbol25.09.20175480
митов

Бившият капитан на Левски Веселин Минев опита да сложи край на скандала с екс-треньора си на “Герена” Николай Митов, с който двамата станаха една от топ темите в родния футбол в последните дни. Според Минев разправията е направила и двамата за смях пред цяла България, но той все пак изстреля последни куршуми към специалиста, който в момента е начело на Септември. 36-годишният ветеран обвини Жадния в лъжа и заяви, че е готов да излезе лице в лице с него в телевизионно студио, за да се види чий задник ще лъсне. А причината е, че Митов не си вдига телефона и не иска да говори с бившия си подопечен на “Герена”.

“Не съм нападал Митов, казах си моето мнение, че отборът без тези пет човека страдаше докрай. Изобщо не искам да говоря, но човек, когато няма достойнство и говори откровени лъжи за мен, не мога да остана безмълвен. Това са последните ми думи, не искам да коментирам повече този човек. Не искам да се замесва името на Левски, не съм в Левски, нито той е на “Герена”, а ставаме за смях на цяла Българя. Всеки, който ме познава, няма как да му повярва, че аз съм се скрил от мача с Верея. Ако се съмняват в моите думи, може да ни поканят в някое студио, за да си отговаряме на въпросите, за да видим на кого ще лъсне задника. С това приключвам, тъй като въобще не ми се занимава с него. Всичко това исках да му го кажа лично, но не си вдига телефона. Искам да го помоля, като дава интервюта, да мисли трезво.

Скандал! Митов унищожи Веско Минев: Аз го изгоних от Левски, за него феновете са нещастници! Обвини го, че е мишка!

Относно феновете смятам, че отговорих. Щом не съм казал другите неща, няма как да съм казал и това (да не ме псуват тези нещастници). Нямам никакви проблеми с тях, като дори след неприятния инцидент след ЦСКА (б.а бе ударен от фен на Левски на пистата през Сектор “Б”), се срещахме и се разбрахме. Ще ви помоля да не ме занимавате с този човек повече. Аз ще се опитам да не го коментирам, ако мога”, допълни 36-годишният Минев пред Sportal.bg.