Само в 7DniFutbol.bg

Бомба за ЦСКА! Каранга току-що стана още по-скъп и отвори място за още една звезда!

7 Dni Futbol24.09.201700
цска каранга

Най-добрият футболист в Първа лига от началото на сезона – Фернандо Каранга, вече има български паспорт. Водещият реализатор в първенството няма да заема повече квота на чужденец извън ЕС и по този начин ЦСКА решава проблемите си в тази насока.

Документите на бразилеца за наш паспорт са били подадени отдавна и процедурата вече е завършила успешно. Така няма да се налага един от Густаво Кулма, Рафаел Енрике и Кевин Меркадо да отпада групата, както се случваше до момента. Отсега нататък и тримата заедно ще могат да вземат участие в мачовете на армейците, тъй като Каранга освободи една квота. Както е известно, по наредбите на БФС не повече от трима състезатели без европейски паспорт могат да попадат в групата за мачовете. В ЦСКА вече са точно трима и треньорският щаб има един проблем за решаване по-малко. Не е изключено в скоро време още един играч на червените да вземе наш паспорт. А заедно с изтичащият през зимата договор за наем на Кевин Меркадо, “червените” спокойно могат да впрегнат трансферни сили в намирането на нова звезда от Южна Америка.

Каранга има 10 гола в изминалите 10 кръга на първенството и уверено върви към голмайсторския приз. Срещу Дунав Русе бразилецът откри резултата, с което се разписа в пети пореден мач. Нападателят има и две асистенции на сметката си. Това му представяне предизвиква сериозен интерес към бразилския голмайстор, а с наличието на паспорт на държава-членка на Европейския съюз от ЦСКА ще могат да искат още по-висока трансферна сума от мераклиите да го купят.

 

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ