Само в 7DniFutbol.bg

Войнов се ядоса на въпроси за оставка, избухна: Толкова си можем, трябват нови! Да кажа, че сме в цветущо състояние и ни чака светло бъдеще ли?!

7 Dni Futbol24.09.20173080
войнов

Старши треньорът на Локо Пловдив Войн Войнов отправи доста остри думи към отбора си след загубата от Ботев, но отново заяви, че оставката му няма да промени нищо и затова остава. Войнов сподели, че “черно-белите” се нуждаят от освежаване на редиците и много работа.

“Каквото и да кажа, ще е грешка. Не можахме да покажем това, което можем, сигурно и противника не ни разреши. Играхме слабо, не казвам, че не сме имали желание, но явно това са ни възможностите. Сами си отбелязахме първите два гола, след наши фатални грешки. Абсолютно справедлива дузпа. Третият гол беше следвствие на случващото се на терена. Слаба концентрация и сигурно толкова си можем.

Всички сме виновни, и аз съм в кюпа. Единственият път е да свалим главите и да работим много, поне аз така виждам нещата. Като губиш трети мач, какво да кажеш – че сме в цветущо състояние и ни чака светло бъдеще? Казах вече какъв е начина за излизане от тежката ситуация.

Много неща трябва да се променят. Трябва да се мисли за освежаване на отбора, но сега знаем, че няма как да стане. Няма да го коментирам, защото ще излезе, че се оправдавам, а не е така. Не мога да кажа, че няма да има нови попълнения, това е Локомотив все пак. Всеки отбор минава през кризи и ги преодолява.

И преди казах, че мога да си тръгна веднага, но с това няма да се оправят нещата. Единственият начин е да се работи. Журналистите само това чакат – да загубиш два-три мача и да те питат за оставка. Има ли първенство в Европа с повече треньорски смени от българското?!”, завърши треньорът на Локо.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ