Само в 7DniFutbol.bg

Белия: Феновете дълго ще се радват на тази победа, без тях нямаше настроение и емоция

7 Dni Futbol24.09.2017880
ботев пловдив коматево

Старши треньорът на Ботев Пд Николай Киров коментира хладнокръвно класическата победа над Локомотив. Белия в типичния си стил не използва гръмки думи, а анализира спокойно и заяви, че трите точки са важни за влизането в топ 6, а феновете ще се радват дълго на успеха.

“Абсолютно заслужена победа, контролирахме играта 90 минути, почти не допуснахме положения пред нашата врата. Нашите силни страни в нападение са ясни, за тези ротации се работи отдавна, с наличието на Дуде имаме и повече скорост вече. Съставът ни е такъв, че не разполагаме с висок ръст и е нормално да имаме трудности при статични положения. Наложи се Густаво да започне титуляр, защото Виана се разболя, но той не е готов на 100%, ще са му нужни още няколко седмици. Фернандо до ден-два ще е излекуван.

Важна победа в дербито на града, защото феновете дълго ще й се радват и, защото трупаме точки в преследване на целта – място в топ 6. Без привържениците ги нямаше настроението и емоцията, нямаше го специалното усещане”, каза треньорът на Ботев.

 


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ