Само в 7DniFutbol.bg

Сензационно! Предложили на Стилиян да свали Боби от трона в БФС! Директор и екс-шеф на ЦСКА също варианти, заедно със скандален рефер

7 Dni Futbol24.09.201715000
Славия - Берое, Стилиян Петров

Стилян Петров е получил предложение да се яви на предстоящия конгрес на БФС и да се кандидатира за президент на федерацията, научи “Витоша Нюз” от отлично осведомени източници. Влиятелна група опозиционери вижта в лицето на Стенли фигурата, която може да се изправи в предизборната битка срещу фаворита и сегашен шеф на футбола ни Борислав Михайлов.

Петров е отхвърлил предложението, без да посочи мотивите си. Както е известно, Стенли е легендарен футболист от националния отбор. Дълги години беше и капитан на “лъвовете”. Направи успешна кариера, преминала през Монтана, ЦСКА, шотландския Селтик и английския Астън Вила.

На предстоящия през февруари 2018 г. конгрес на БФС почти сигурно ще се яви и Любослав Пенев, който в момента е начело на дубъла на испанския Валенсия.

Опозицията на сегашната власт стяга солидна селекция, която да изправи на събранието. Сред кандидатите за постове в бъдещото евентуално ново БФС са настоящият шеф в ЦСКА Пламен Марков, един от предшествениците му Стойне Манолов, Наско Сираков, Ивайло Аспарухов и Христо Ристосков.

Сред видните противници на сегашната власт са още легендите Христо Стоичков и Димитър Бербатов.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ