Само в 7DniFutbol.bg

Нова война срещу БФС! Феновете на Берое подпалиха всички агитки в България: Или те, или ние!

7 Dni Futbol24.09.201732751
берое фенове да изхвърлим перуката боби михайлов

Организираните фенове на Берое излязоха с отворено писмо, в което информират, че започват серия протести срещу БФС, а причината е програмата на техния любим отбор, включваща предимно мачове в работни дни. “Зелените” ултраси искат обединение от всички агитки срещу футболната централа и призовават Борислав Михайлов и подопечните му да хвърлят оставка.

Ето какво написаха организираните фенове на Берое, без редакторска намеса:

“От името на СНЦ „Национален Фенклуб Берое“ осъждаме поредното решение на БФС да предаде футболния фен, сключвайки поредната сделка против всичко, за което се борим и живеем. Дойде и нашата ответна реакция. Винаги сме твърдели, че трябва да се прави всичко възможно българските стадиони да са пълни. Деца, техните майки и бащи, всички заедно да подкрепят любимия си отбор – Българският футболен съюз и една „българска“ телевизия, правят всичко това да е невъзможно.

В нашата програма от началото на сезона, любимият ни Берое е изиграл девет кръга – шест мача са през делнични дни. Предстоят още три кръга, в който имаме още два мача през седмицата. Като добавим и мача за „Купата на България“, Берое ще изиграе девет мача през седмицата и само четири в събота или неделя. Часът не е от никакво значение, футболът винаги е бил и ще бъде магията на уикенда и почивните дни. Един Бог знае как ще продължи тази програма, но каквато и да е тя, ние решихме повече да не мълчим! Дори и да ни наложите цензура по един или друг начин, това няма да ни спре!

В следващите срещи, ние организираните фенове на Берое, ще изразяваме нашия протест. Методите ще запазим в тайна. Действията винаги са определяли същността на нашата група, а не празните приказки в интернет. Смятаме разговорите с БФС за излишни, нямаме какво да им кажем освен – ОСТАВКА! Имаме надеждата, че най-накрая футболните фенове ще успеем да се обединим като един срещу неправдите, които след всяка изминала година ни съсипват. Бяхме в Холандия, рамо до рамо с нашите врагове. Бяхме като един и дадохме сърце и душа за България. По същия начин можем като един да премахнем калта, която явно от години се опитва да премахне нас.

Този текст не е само предупреждение към БФС, телевизия и клубове. Това е призив към всички футболни фенове в България, които пряко или косвено са засегнати и възпрепятствани от това да подкрепят организирано любимия си отбор, било то навън или у дома. Съгласието на БФС с тази програма означава само едно – или ние, или Вие.

СНЦ „Национален Фенклуб Берое“
Green Vandals 2004
CP 12

коментар

  • Манафов

    24.09.2017 at 19:34

    Перукан и Гелосаният се ебат в гъза.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ