Само в 7DniFutbol.bg

Фотофакт: Простотиите на Крушарски обиколиха света! Топ издание го обяви за собственик на седмицата, защото… ще реже глави

7 Dni Futbol24.09.20175030
Локомотив Пловдив, Христо Крушарски, Юбилей

Пламенните изказвания на собственика на “Локомотив” Пловдив Христо Крушарски впечатлиха футболните специалисти в авторитетното английско издание “Гардиън”. Нещо повече, със заканата си, че на “Лаута” ще “хвърчат глави”, бизнесменът спечели титлата “Собственик на седмицата”.

“Собственикът на “Локомотив” Пловдив Христо Крушарски определи играчите като “безобразни и безволеви”, а после добави: “Ще ги глобя, ще хвърчат глави!”. След това защити феновете на “Локомотив”, които хвърлиха метална тръба по вратаря на “Славия”: “Той сам ни провокираше. И аз бих го ударил”, пише в ежеседмичната си рубрика “Гардиън”.

Крушарски се изказа след загубата на своя клуб от “Славия” в 9-ия кръг на Първа професионална лига.

Той обаче не е единственият собственик, който е отличен за изцепките си през изминалата седмица. Компания на Крушарски прави шефът на “Сион”, който зашлеви коментатор по време на мач.

Днес (24 септември) “Локомотив” Пловдив и “Ботев” ще излязат един срещу друг за 105-ото градско дерби. За първи път то ще се играе пред празни трибуни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ