Само в 7DniFutbol.bg

Сектор “Г” скочи на нежните душици в БФС! Феновете с остри думи към Боби Михайлов и Етичната комисия

7 Dni Futbol23.09.20173842
IVP_8648

Феновете на ЦСКА също не издържаха след поредната съдийска гавра срещу любимият им отбор. Най-голямата опора на армейците – Сектор “Г”, публикува декларация, в която осъди остро съдийската комисия и президента на БФС Борислав Михайлов,

Ето какво написаха от северната трибуна:

“Тарикат мъж не писка. Само че понякога и на мъжа му писва.

Както всички сте забелязали, от известно време насам т.е. откакто сме убедителен лидер в шампионата, съдийството срещу ЦСКА е меко казано отвратително. Не се свирят дузпи като по учебник, вдигат се несъществуващи засади, жълти картони и пр. и пр. “Тука е така” – чуваме го всеки ден и забелязваме, че за доста хора в България примиренческото мислене се е превърнало в основно верую. Не и за нас.

Бориславе, убийство на наш играч ли трябва да се случи в наказателното поле на противника за да могат съдиите да отсъдят дузпа? Променяно ли е правилото за засада в Първа Лига или просто сте въвели отделно такова за нашите мачове? Има ли тежки зависимости от трети страни в Съдийската комисия и вътрешните структури на управляваното от теб БФС? Не е ли по-добре да върнем Марк Бата обратно във Франция – няма особен смисъл да харчите повече от парите на данъкоплатците за 100 000 евро годишна заплата на въпросния господин след като е тотално безполезен, нали? Не е ли крайно време да ни освободиш от присъствието си и да подадеш оставка, отдавайки се на тежки софри и спокойни старини?

Стигаме и до т. нар. Етична комисия, която от скоро е твърдо решена да възцари приятелска атмосфера по родните стадиони, изкоренявайки нецензурните и вулгарни скандирания, плакати и транспаранти по стадионите, глобявайки сурово всеки провинил се. Естествено е напълно случайно съвпадение, че откакто почти навсякъде хората започнаха да демонстрират открито мнението си за БФС и тяхното управление, заговорихме за етика. Ами правото на свободното изразяване на мнение? Или и то е мираж както класирането на националния ни отбор на голям футболен форум? В демократично общество ли живеем или се връщаме 50 години назад?

Мъжки полов атрибут за вас, господа. Ще дефлорираме и вас и нежните ви душици ако се наложи и ласките ни няма да са леки и чувствителни. Приемете това като последно предупреждение. Ще следим изкъсо всяко едно действие спрямо нашия клуб и нас като фенове от ваша страна. И ако тенденцията се запази, ще трябва да уважим очевидното ви желание отново да бъдете окупирани.

Достатъчно етични ли бяхме?
с презрение,
от Фен клуб Сектор Г”

2 коментара

 • Само Етър

  24.09.2017 at 8:25

  А на двата последни мача на Етър, срещу Берое и Черно море, съдиите престъпно и нагло отнеха победата на болярите.
  Ако това бе някъде в Латинска Америка, като нищо щеше да има покушение над свирчовците.

  Reply

 • Bonka Tzokova

  25.09.2017 at 10:39

  БФС отдавна е като държава в държавата. Как се взе това решение против обидни квалификации, не трябва ли всяка промяна да се гласува на събрание на Изпълкома? Нароиха се над 700 футболни клубчета, в които има по 2-3-ма члена, но без футболисти, естествено, които бяха вписани като членове на БФС и на следващите избори за шеф на съюза, познайте за кого ще се гласува! Всички четем и слушаме различни ругатни срещу политици, правителство и различни ръководни фактори. Само че, никой не е въвел цензура за волеизявлението на хората. Единствено Перуката и мъждукащите край него хорица, повечето вече пенсионери, неистово стискат в ръчички немалките си заплати, които ние – феновете плащаме, и играят по свирката на тези, които си мислят, че футболът не е игра за обичащите футбола, а за трупане на финикийски знаци в определени джобове. А момчетата от Сектор Г трябва да поемат инициативата за обединение на фенове от всички футболни клубове, редовно ощетявани в името на един клуб. Да си спомнят притчата за снопчето пръчки и всички заедно да отидат в Бояна пред т.нар.”бижу” на Перуката и да отстояват правата на цялата фенска маса в България. Крайно време е някой да стресне тези разпищовили се наглеци.

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *