Само в 7DniFutbol.bg

Зверски мерки за сигурност в Пловдив заради дербито

7 Dni Futbol23.09.20171500
ботев бултрас полиция

Полицията в Пловдив предприема мерки за опазване на обществения ред във връзка с провеждането на футболното дерби между отборите на Ботев и Локомотив, което ще се проведе при закрити врата с достъп само на определени длъжностни лица.

Ангажирани за пропускателния режим са служители от частна охранителна фирма.

„Предвидено е автобусите на двата футболни клуба да бъдат паркирани пред административната сграда на спортния комплекс, като този на гостуващия отбор ще се съпровожда от полицейски служители преди и след приключване на срещата по маршрута му от стадион „Локомотив”, каза говорителят на Областната дирекция на МВР.

От полицията в Пловдив обясниха, че предварително и с двата футболни клуба са съгласувани съвместните действия и необходимите мерки за недопускане на нарушения на обществения ред във връзка със спортната среща.

Привържениците и на двата отбора са изразили готовност за организирано гледане на мача извън стадиона, съответно на общински паркинг северно извън комплекс „Ботев 1912″ в кв. „Коматево” и в района на спортна база „Лаута” в кв. „Тракия”.

На територията на град Пловдив е създадена организация мобилни полицейски патрули да реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ