Само в 7DniFutbol.bg

Шеф в Черно море е категоричен: Беше нормално Гонзо да подаде оставка

7 Dni Futbol23.09.20171940
гонзо

Изпълнителният директор на Черно море Марин Маринов обяви пред „Меридиан Мач“, че най-рано в понеделник ще има решение около треньорския пост на отбора. Припомняме, че Георги Иванов подаде оставка, след като „моряците“ паднаха от Монтана за Купата, а на поста беше назначен един от асистентите на Гонзо – Емануил Луканов.

„В понеделник ще има повече подробности по треньорската тема. Първо трябва да мине срещата с Етър. Това сега е най-важното. После ще видим какво ще правим. Засега си има треньор, има си всичко. Наставник на този етап е Емануил Луканов. Даден му е шанс. Ще видим по-нататък. Тези работи не стават за ден-два“, обясни Марин Маринов.

На въпрос дали е бил изненадан от оставката на Георги Иванов, а Марин Маринов отговори: „Нормални неща са това. След слаби резултати така се случва. С Гонзо винаги ще си останем приятели.“

На „Тича“ се говори, че вариантите за заместник на Георги Иванов, не са много, а най-вероятно един от Илиан Илиев, Стойчо Стоев и Георги Дерменджиев ще поеме Черно море.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ