Само в 7DniFutbol.bg

Славия ще затвърждава възхода срещу аутсайдера Витоша

7 Dni Futbol23.09.2017320
Славия

Днес в 15:30 часа Славия приема Витоша (Бистрица) в двубой от 10-ия кръг на Първа професионална лига. “Белите” спряха пропадането си в миналия кръг с победа с 2:1 над Локомотив (Пловдив). Отборът обаче се нуждае от постоянство и затова днес е задължително да запише нов успех срещу последния в класирането. Още повече, че и “белите” не са твърде далеч от дъното, така че трите точки са им нужни, за да се придвижат нагоре в таблицата.

В същото време Витоша продължава да не може да намери пътя към победите в Първа лига. Новакът видимо изпитва трудности да се съревновава с останалите отбори на това ниво. Лъч светлина за тима бе нулевото реми с Пирин в предишния кръг, което сложи края на серията от 6 поредни загуби. Сега възпитаниците на Костадин Ангелов ще се надяват да направят и следващата крачка и да измъкнат трите точки под носа на Славия.

Домакините са без контузените Петков и Йомов. В тяхно отсъствие Златомир Загорчич вероятно ще заложи на Джерия на вратата и Ндонг, Велков, Христов и Абуд в защита. Велев и Мартинов ще са двойката опорни халфове, а Узунов и Иванов ще оперират по крилата. Атаката ще води Димитров, а зад гърба му ще действа Минчев.

В същото време Витоша е без контузения Долапчиев. Вероятният стартов състав ще бъде изграден от Иванов на вратата, Гьонов, Върбанов, Христозов и Гочев в отбрана. Лацалов и Стоянов ще действат в средата на терена, а пред тях играта ще гради Цанков. Василев и Садула ще са двете крила, а атаката ще води Христов.

Вероятни състави:

 

СЛАВИЯ: Джерия, Ндонг, Велков, Христов, Абуд, Мартинов, Велев, Минчев, Узунов, Иванов, Димитров

ВИТОША: Иванов, Гьонов, Върбанов, Христозов, Гочев, Стоянов, Лазаров, Василев, Цанков, Садула, Христов

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *