Само в 7DniFutbol.bg

Никой друг не се сети да го направи! Ето как “черно-белите” фенове почетоха Независимостта (Снимка)

7 Dni Futbol22.09.20174720
Локо Пловдив фенове

На 22 септември 1908 година, Независимостта на България е обявена тържествено в църквата „Св. Четиридесет мъченици“ във Велико Търново. Това се случва с прочитането на Манифест към българския народ, а княз Фердинанд I приема титлата „цар на българите“. Мястото, църквата „Св. Четиридесет мъченици“ в Търново, е избрано специално, за да се подчертае приемствеността със средновековната българска държава. Изключително значимото събитие в историята на България е маркирано като едно от най-големите постижения на дипломацията ни.

Специално за празника фенове на Локомотив (Пловдив) изобразиха герба на България в административната сграда на стадион Локомотив, пише официалният сайт на Смърфовете. Лъвовете и националният девиз „Съединението прави силата“ ще съпътстват преди всеки мач играчи и треньори, които ще се отправят от тунела към терена за поредната битка на зеления килим. Гербът ще напомня и на всички локомотивци, че от родината по-скъпо няма!

Да живее свободна и независима България!
Да живее българският народ!
Честита Независимост, българи!

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ