Само в 7DniFutbol.bg

Пената по-култов отвсякога: И без емблемата сме били номер 1, дай Боже с тази да сме три пъти първи!

7 Dni Futbol21.09.20177420
пената димитър пенев

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира казуса с емблемата на ЦСКА. Стратега от Мировяне, който вчера (20 септември) беше в ролята на треньор на българския отбор срещу дрийм тийма на “Барселона” в шоуто на Христо Стоичков, беше категоричен, че го учудват претенциите на други дружества към марката.

“И без емблемата сме играли, и пак сме били номер 1. Дай боже сега да сме три пъти номер 1 с тази. Какви претенции имат за нея, аз просто се учудвам?! Те мен ме срещат и не ме поздравяват тези, които искат емблемата. Те не знаят с каква емблема са и къде са регистрирани! Сигурно на “Драган Цанков” са осми или пети… Там има много регистрации”, заяви Пенев, визирайки най-вероятно ЦСКА 1948, които бяха основния конкурент на ФК ЦСКА на търга в Кърджали.

В крайна сметка най-голяма оферта предложиха от “Ред Енимълс” – 8 млн. лева. В момента тече процедура по обжалване на разпределението на сумата, която трябва да завърши до края на октомври 2017 г.

Пенев беше категоричен, че подходът “мач за мач” отговаря на историята и класата на тима от “Българска армия”, който се нарежда сред най-добрите в света.

“Нашият клуб е история в целия свят. Радостно е, че всеки ден фирми се предлагат пред нас, защото те знаят, че ЦСКА е номер 1 в Европа… Знаете, ЦСКА и Бразилия. Клубът е минавал в целия свят! Мач за мач е стара традиция на специалисти и президенти, когато се играе първенство”, заяви Пенев, който беше гост на подписването на договора с нов спонсор.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ