Само в 7DniFutbol.bg

Драма за Купата няма да има, шефът на Верея не иска преиграване! Илиан в потрес, готов е да се махне на мига

7 Dni Futbol21.09.201710850
илиан илиев

Илиан Илиев коментира скандалния случай на мача от турнира за Купата на България Локо (Сф) – Верея (2:1), както и с новината, че е вариант да поеме отново Черно море след оставката на Георги Иванов. Ето какво заяви наставникът на старозагорци в интервю за Блиц.

-Г-н Илиев, първо да ви попитам за Черно море…
-Честно казано, на този етап нямам информация. До момента никой не ме е търсил. А и аз току-що идвам от възстановителна тренировка.

-Ще подадели ли жалба за преиграване на мача с Локо (София), след като за известен период от време играчите на столичния тим бяха 12, а не 11 на терена?
-Това е категорично нарушение на правилника. Ние бяхме останали с девет души заради двата червени картона, а след това Локо извършиха смяна, но този, който трябваше да напусне, остана на терена. Така те изведнъж станаха 12 човека, а ние бяхме с трима по-малко. Правилникът е категоричен, че трябва да има преиграване. Говорих с няколко човека и всички са на това мнение. Преиграване обаче вероятно няма да има.

-Защо така мислите?
– Защото няма да подаваме жалба.

– Как така няма да подавате?
– Ами така, няма да подаваме. Говорих с президента на клуба Галин Михайлов. Той е категоричен, че няма да подава. А би трябвало, защото бяхме ощетени. Но в крайна сметка последната дума е на шефа.

-Какво всъщност става във Верея? Не се плащат заплати и премии, а сега няма реакция от босовете ви след случая вчера… Всеки би подал жалба на ваше място.
– Не знам… Наистина не знам какво се случва…

-Всъщност, получиха ли играчите парите си?
-Все още не са…

-При това положение има ли шанс вие да останете във Верея? Особено ако ви потърсят днес от Черно море.
-Всичко може да се случи. Не е изключено да напусна.

-Вярно ли е, че чакате и вариант за чужбина?
-Да, така е. Чакам. Но при мен все така се получава, че когато нещата тръгнат да се осъществяват, се намира някой нашенец да ми се изплюе в лицето, колкото и грубо да звучи… Но не ме питайте какво и кого имам предвид…


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ