Само в 7DniFutbol.bg

ЦСКА опроверга всички! Подписа спонсорски договор с елитна италианска фирма

7 Dni Futbol21.09.201727290
1

Кафе “Баристо” е новият спонсор на Професионален футболен клуб ЦСКА. Договорът е дългосрочен, а параметрите на контракта са търговска тайна между двете страни, пише официалният сайт на “клуба”.

“Червените” изненадаха обществеността с името на новия си рекламодател, след като вчера имаше информации, че те ще подпишат с бивш спонсор на Левски и елитна верига спортни клиники.

Логото на кафе “Баристо” ще стои върху десния ръкав на фланелките на мъжкия отбор. За първи път то ще бъде видяно на екипите в мача срещу Дунав утре (22 септември) от 20:00 часа на стадион “Българска армия”.

Спонсорът беше обявен на пресконференция в залата на “Армията”. На нея присъстваха Димитър Жоров – търговски директор на кафе “Баристо”, почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев, спортният директор на клуба Пламен Марков и капитанът Божидар Чорбаджийски.

“Изключително развълнуван съм – и в качеството си на търговски директор за кафе “Баристо”, но и в личен план – като страстен любител на футбола. Щастлив съм, че именно аз съм човекът, който обявява, че “Баристо” ще си партнира с ЦСКА – най-великият български клуб, оставил своята следа не само в нашата, но и в европейската футболна история. Едно от нещата, с които се гордеем в “Баристо”, е вниманието ни към всеки детайл и поради тази причина решихме, че партньорството с ЦСКА е правилната стъпка – високият професионализъм на целия отбор и стремежът им към съвършенство във всеки етап от играта – това напълно кореспондира с нашето отношение към света. За нас е чест да пишем част от футболната история на България заедно с ЦСКА и съм убеден, че партньорството ни ще бъде изключително успешно. Честно казано, вече нямам търпение в края на сезона да седя в залата за пресконфенции по случай рекордната 32-ра шампионска титла на клуба”, сподели Димитър Жоров.

“ЦСКА винаги е бил повод за сериозен интерес и сме щастливи, че кафе “Баристо” ще бъде наш спонсор. Надявам се с бъдещата ни съвместна дейност да спомогнем за популяризирането на марката и издигането й на българския пазар, а в края на сезона да отпразнуваме заедно 32-та шампионска титла на ЦСКА”, заяви спортният директор Пламен Марков.

“Хубаво е, че нови фирми разбират, че ЦСКА е номер 1 и искат да си партнират с нас”, категоричен беше Димитър Пенев.

КАФЕ “БАРИСТО”

Селекциите на кафе “Баристо” се произвеждат и пакетират в две от най-добрите фабрики в Италия с дългогодишни традиции и опит.
TAG – “Torrefattori Associati Genova”
Партньорите ни от TAG, Генуа, се гордеят с повече от 100 годишната си история. Пристанището на Генуа от векове има ключово значение за кафе индустрията като “сборен пункт” за вносители и производители на кафе. Там възниква и първото училище за експерти по печене на кафе.
През 50-те години на миналия век няколко производители на кафе се обединяват в кафе-асоциация (TAG -“Torrefattori Associati Genova”, Обединени Кафе-производители Генуа), която днес притежава една от най-модерно оборудваните фабрики за печене на кафе в Европа.
Експертите от TAG и до днес отделят особено внимание на селекцята и смесването на различни сортова кафе, за да получат най-доброто, съобразно вкусовите изисквания на своите клиенти. Компанията внася сурово кафе, прецизно подбрано от различни региони по света. Модерната лаборатория осигурява мониторинг и поддържане на постоянно качество на продукцията.
През 2004 беше открита нова фабрика за кафе в Серавале Скривиа (Serravalle Scrivia), близо до Генуа. Разположена на площ от 5500 кв. м., оборудвана с най-новите технологии, фабриката има производствен капацитет от 20-25 тона кафе на ден, за всяка работна смяна.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ