Само в 7DniFutbol.bg

Привлечените от ЦСКА дебютират утре за Етър, Болярите обявиха кога ще е готов бивш “червен” капитан

7 Dni Futbol19.09.20172970
етър

Етър“ стартира утре участието си в турнира за Купата на България срещу „Поморие“ от 16:00 ч. на стадион „Лазур“ в Бургас. На седем основни футболисти ще даде почивка старши треньорът Станислав Генчев в мача за купата. Извън групата останаха Христо Иванов, Йордан Апостолов, Яни Пехливанов, Иван Стоянов, Александър Александров, Веселин Минев и Венцислав Василев. Целта е да те да бъдат запазени за следващото гостуване на „Черно море“, което е още в събота от 20 ч. на стадион „Тича“. Венци Василев се възстановява още от контузия и пропусна последните мачове, но се очаква да бъде на линия за предстоящия мач във Варна.

Със сигурност дебют за етърци ще направят новопривлечените млади таланти Никола Колев и Пламен Гълъбов, като в групата за двубоя попаднаха и юношите на клуба Бранислав Ботев и Кольо Станев, които могат да запишат първи официални минути с представителния отбор на „Етър“.

„Този мач е важен за нас и няма причина да се се отнесем с уважение, трябва да продължим напред в турнира. Футболистите, които са били титуляри досега във всички мачове, ще получат почивка, но това е шанс за тези, които са играли по-малко, да се защитят. Новите Колев и Гълъбов ще дебютират за „Етър“ и дори ще започнат като титуляри. Превъзхождаме „Поморие“, но това не означава нищо – всичко се показва на терена, ако там не покажем че сме по-добри, каква полза, че сме по-класни „на хартия“, коментира старши треньорът Станислав Генчев.

В групата, която отпътува днес по обяд, влизат: Кирил Акалски, Цветомир Цанков, Джихат Кямил, Иван Скерлев, Пламен Гълъбов, Димо Атанасов, Ерик Почански, Никола Колев, Чавдар Ивайлов, Румен Руменов, Георги Сърмов, Иван Вълчанов, Иван Петков, Алиуне Бадара, Цветомир Тодоров, Тодор Колев, Бранислав Ботев и Кольо Станев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ