Само в 7DniFutbol.bg

Царството на Боби и този над него приключва! Любо и Наско искат трона в БФС!

7 Dni Futbol19.09.201713670
Борислав Михайлов, Наско Сираков

Царството на Борислав Михайлов в БФС най-сетне ще приключи! На конгреса през февруари догодина бившият вратар ще се изправи срещу двама бивши свои съотборници от златното поколение на националния отбор – Любослав Пенев и Наско Сираков. Двамата екс-нападатели са готови да атакуват трона на българския футбол и съвсем скоро се очаква да внесат кандидатурите си. Крайният срок за това е месец преди конгреса, за който все още няма официална дата. Очаква се Любо да обяви своите мераци за поста през октомври, а за Наско засега няма информация кога ще се заяви като по надлежния ред.

Боби Михайлов бе издиган за шеф на централата от Берое на последните два конгреса, а Любо и Наско се очаква да бъдат подкрепени от редица клубове. Сираков със сигурност ще има зад гърба си подкрепата на Левски и Спас Русев, а да застанат зад Любо вече са изявили готовност няколко клуба от елита. Той дори споделил през съмишленици, че е мотивиран да бие Боби Михайлов, който всички сочат за особено близък до Лудогорец. Любо и Кирил Домусчиев си размениха публично обвинения след уволнението на треньора от националния тим.

Наско пък наскоро атакува Лудогорец, заявявайки в прав текст, че отборът е подкрепян от съдиите в Първа лига.

Топлата връзка между Михайлов и Домусчиев е сред основните причини българският футболен фен редовно да изразява непоносимостта си и към двамата. При положение, че един измежду Пенев и Сираков спечели гласуването за нов президент на БФС (а това изглежда много вероятно), то е ясно, че промяна на статуквото ще има и Лудогорец повече няма да бъде обгрижван от висшите функционери в централната.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.

КОНТАКТИ