Само в 7DniFutbol.bg

Грандиозен скандал! Левски ползва неправомерно “Герена”, държавата си затваря очите

7 Dni Futbol18.09.20179432
левски фенове герена

Футболен клуб “Левски” ползва неправомерно базата на стадион “Георги Аспарухов”. “Сините” нямат договор и не плащат наем. Това обявиха пред Би Ти Ви от областната управа на София, в чиито активи е съоръжението.

Държавата пък всяка година плаща около 80 000 лв. за данъците на комплекса.

Стадион “Георги Аспарухов” е построен през 1963 г. и винаги се е използвал от “Левски”, но клубът никога не му е бил собственик. През 1997 г. притежателят на комплекса – областната управа издава на “Левски” акт за безвъзмездно ползване.

2 коментара

 • Lyubima

  19.09.2017 at 7:15

  А държавата не ползва ли неправомерно земята на бившият стадион Юнак който неправомерно отнет от Левски.Защо не коментираъе това,Не ви е изгодно ли?

  Reply

  • 88

   19.09.2017 at 9:23

   В замяна ви е даден стадион Раковски, където ви е школата. Поне данъците да си плащате бе! Ама така сте свикнали, на държавната хранилка още от времето на държавна сигурност. А имате големи усти да говорите за стадионите на други отбори, които безвъзмездно никога и нищо е са ползвали. Измeкяpи!

   Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *


За нас

7DniFutbol.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniVoleibol.bg, 7DniSki.bg, 7DniCSKA.bg, 7DniBansko.bg , 7DniSofia.bg, 7DniPlovdiv.bg, 7DniVarna.bg и 7DniBurgas.bg.


КОНТАКТИ