Само в 7DniFutbol.bg

Светослав Тодоров се закани на Левски преди битката на “Трейс Арена”

7 Dni Futbol18.09.20172240
светослав тодоров тоди

Треньорът на Ботев (Гълъбово) Светослав Тодоров е амбициран да изведе тима си до гръмка победа над Левски турнира за Купата на България. Мачът от 1/16-финалите на надпреварата е утре от 19:00 часа на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора.

“Излизаме да играем нашата си игра и да се стремим да зарадваме хората, които ще дойдат на стадиона. Дано се получи хубав мач. Турнирът за Купата на България ни дава възможност да се противопоставим на клубове от елита, което ще помогне на отбора да израства. При нас няма звезди. Звездата на отбора е самият отбор, колективът, и това, че всеки който излезе на терена се раздава за тима. В Ботев (Гълъбово) няма определени звезди. Аз винаги съм казвал, че ако някой може да излезе и сам да победи противника, всички ще го аплодираме. Но няма такъв. Ако имаше, нямаше да има смисъл на терена да излизат другите 10 играчи”, заяви Тодоров пред Блиц.

“Няма да разкрия как ще мотивирам играчите за двубоя с Левски. Никой треньор не казва какво говори на играчите си преди мач. Има си неща, които са между нас. Всеки мач излизаш да покажеш това, което можеш. 90 минути са, нищо не се знае. Абсолютно нищо не се знае какво ще се случи”, каза още наставникът на Ботев.