Само в 7DniFutbol.bg

Каквото и да правят нямат шанс да се завърнат! Ето защо бяха изхвърлени Нар и Адениджи

7 Dni Futbol18.09.20175980
Франсис Нар, Бабатунде Адениджи

Драмата с Бабатунде Адениджи и Франсис Нар ще продължи минимум до зимата. Двамата отказаха да разтрогнат договорите си с Левски, макар че са нежелани на “Герена” и не са допускани до тренировките.

Официалните причини, поради които двамата не се готвят под ръководството на Делио Роси са, че Бабатунде е с наднормено тегло, а Нар е в слаба физическа форма. Заради това треньорите са наредили двуразови занимания за играчите, с които да подобрят състоянието си. Терзанията им обаче ще приключат най-рано зимата, тъй като дори да разтрогнат сега, няма как да подпишат с друг клуб.

Левски с нов удар по претенциозна издънка! Шибна го в най-неприятния за него момент

Друг е въпросът, че “сините” бяха склонни да пуснат Франсис Нар като свободен агент, но не мислеха по същия начин за Бабатунде Адениджи. Наскоро от клуба са получили оферта за него от Скендербег, но самият играч не се е съгласил да отиде в този клуб. Това допълнително е вбесило спортно-техническото ръководство, след като преди време Левски инвестира доста пари в привличането му и е нормално клубът да си върне част от вложенията.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *